Passivhuscertifierat småhus från Eco Ready Hus

På Åkerövägen 1 i Trosa har den nyligen etablerade husleverantören Eco Ready Hus AB uppfört sitt första passivhuscertifierade projekt.

För mer info om byggnaden, läs på fliken byggda hus. 

Företaget, har kontor på flera orter i Sverige och ägs av det polska företaget Procyon med ca 150 anställda i Polen och Sverige. Passivhusen produceras vid en modern anläggning i nordvästra Polen och levereras i väderskyddade byggelement direkt till plats vilket möjliggör en snabb och vädersäkrad byggprocess. Eco Ready Hus AB har kapacitet för att leverera allt från småhus till större industriella komplex och byggnader.

- Detta är en av de första i en serie om ca 10 småhus som vi nu uppför som passivhus på flera orter i Sverige, säger Kamil Mackowiak marknadschef på ERH.

- Det är med stor glädje vi nu fått byggnaden certifierad också enligt de svenska passivhuskriterierna. Det är för oss och våra kunder ett kvitto på den goda energiprestanda som huset håller. Vår profil och företagsidé är att bygga kvalitetssäkrade, vackra byggnader med modern design samt genomgående hög kvalitet.

ERH har sitt huvudkontor i Halmstad där man uppfört ett flertal hus i samma serie och standard. Välkommen att boka visning eller ta kontakt med ditt närmaste ERH kontor för mer information.

Hemsida: ecoready.se